Μάθε για τους τελευταίους διαγωνισμούς που κυκλοφορούν, βρες τα πιο απίστευτα δώρα που προσφέρονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Σταμάτα να τα βάζεις με την τύχη σου! ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ!!

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPod Nano, μετρητά και άλλα δώρα!

Το polytimesgnomes είναι από τα κορυφαία online market research panels στον κόσμο. Προσφέρουμε από τις περισσότερες επιλογές σε έρευνες στον κόσμο και το polytimes gnomes είναι το μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν τη διαφορά με το να μοιράζονται τη γνώμη τους, μέσα από Online έρευνες που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους.

Οι χρήστες επιβραβεύονται για τη συμμετοχή τους στις έρευνες με "μετρητά" και όταν ο λογαριασμός τους φτάσει στο απαραίτητο όριο, τότε μπορούν να εξαργυρώσουν τα χρήματά τους σε μια ποικιλία από κουπόνια.


Για κάθε επιτυχημένα ολοκληρωμένη έρευνα θα λαμβάνει μια αμοιβή που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 0,50 και στα 7 ευρώ, η οποία θα προστίθεται στο λογαριασμό του χρήστη στο polytimes gnomes μέσα σε 28 ημέρες.

Επιπρόσθετα, όσοι χρήστες εγγράφονται, θα λαμβάνουν μέρος και σε μια κλήρωση για να κερδίσουν ένα iPod Nano.  H διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη με πολύ υψηλά conversion rates!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα πρέπει να επιβεβαιώσετε το email που θα σας σταλεί!


No comments:

Post a Comment