Μάθε για τους τελευταίους διαγωνισμούς που κυκλοφορούν, βρες τα πιο απίστευτα δώρα που προσφέρονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Σταμάτα να τα βάζεις με την τύχη σου! ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ!!

Μεγάλος διαγωνισμός Swiss Air International

Η Swiss International Air Lines εξυπηρετεί 72 ταξιδιωτικούς προορισμούς σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο, από τον κόμβο της στη Ζυρίχη και τα υπόλοιπα αεροδρόμια στη Βασιλεία και τη Γενεύη με έναν στόλο 89 αεροσκαφών. Οι αερογραμμές της Ελβετίας ενσωματώνουν τις τυπικές ελβετικές αξίες όπως τη φολιξενία, την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια και την προσωπική φροντίδα: η SWISS έχει ως στόχο να κάνει όλους τους πελάτες της να αισθάνονται ‘σαν στο σπίτι τους’.

Η SWISS έχει δεσμευτεί για την προσεκτική και αειφόρο χρήση των φυσικών πόρων και για την υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της κουλτούρας. Ως μέλος του Lufthansa Group και της Star Alliance, η SWISS παραμένει πιστή στην αποστολή της να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που ενώνουν την Ελβετία με την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό για όσους εγγραφούν στο email newsletter που αποστέλλεται δύο φορές το μήνα. Τα δώρα της κλήρωσης περιλαμβάνουν ένα (1) ‘πακέτο’ 2 ατόμων για την Ελβετία ή δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια προς οποιονδήποτε προορισμό έχει ανταπόκριση πτήση της SWISS!


No comments:

Post a Comment